Smak z nutami owocowymi, kwiatowymi i orzechowymi, niskiej kwasowości, posmak tostowo-karmelowy.
Kawa o intensywnym owocowym aromacie oraz pełnym i czystym smaku z bogatą kwasowością i brzoskwiniowym posmakiem.
Kawa o intensywnym i bogatym aromacie oraz niepowtarzalnym korzennym posmakiem z przyjemną ziemistością, charakterystyczną dla Indonezyjskich kaw.
Kawa o intensywnym i bogatym aromacie oraz subtelnym i dobrze zharmonizowanym smaku z łagodną kwasowością.
Kawa o bogatym i czystym aromacie oraz przyjemną owocową kwasowością z wyczuwalną nutą wytrawnego wina.
Kawa o kwiatowo - cytrynowym aromacie oraz delikatnym miodowym posmakiem z nutą czarnej porzeczki.
Wspaniały owocowy aromat. Smak łagodny, pełny. Wyczuwalny lekko czekoladowo - orzechowy posmak.
Uprawiana u podnóża wulkanu Mount Elgon na wys. 1300-1900 m n.p.m. Kawa o dobrym body z owocową kwasowością z wyraźnym posmakiem jagody i kakao.
Smak łagodny, bardzo delikatny i naturalny. Wyczuwalny lekki owocowy posmak, wspaniały aromat oraz pełne body.
Smak bardzo łagodny, niskiej kwasowości z nutami karmelu oraz czekolady. Wspaniały lekko korzenny aromat.
Smak intensywny, lekko pikantny, charakterystyczny dla mieszanek kaw z gatunku arabiki oraz robusty.
Wspaniały kwiatowy aromat. Smak delikatny i dobrze zbalansowany. Lekko wyczuwalny posmak słodkiej czekolady oraz owoców.
Wspaniały owocowo-kakaowy aromat. Wyrazisty smak. Lekko wyczuwalny posmak słodkiej cytryny oraz kwiatów.
Doskonały, lekko korzenny aromat. Średnio intensywna moc z wyczuwalnym posmakiem czekolady i karmelu.
Smak z nutami owocowymi, kwiatowymi i orzechowymi, niskiej kwasowości, posmak tostowo-karmelowy.